Добре дошли в нашия уебсайт.


Името е Чалиева. Мария Чалиева.
И аз водя тази малка, но динамична компания.

Над 20 години в маркетинга ме научиха на много неща, които съм готова да впрегна в полза на вашата марка и вашите цели. Искам да усещате нашата агенция като... своя агенция – съмишленик, партньор, защо не и приятел?


НЕ ПРОСТО ПОРЕДНАТА АГЕНЦИЯ...

Fresh Cut e малко нетипична креатура за българската рекламна фауна. Ние сме гъвкав екип от топ ветерани в бранша, подкрепяни от широк кръг фрийлансъри и предлагаме качествен криейтив и задълбочен маркетинг анализ на РЕАЛНА ЦЕНА.

Няма офис, нито йерархия, нито шеф. На вратата не стои името на покоен гуру, нито имаме свръхбогат собственик, за чийто имот в Дубай да плащате вие. Имаме само хора, които работят. И които измислят идеи и решения.

След като няма офис, ерго – НЯМА и овърхед. Наричайте го "икономично", ако искате (но никога "евтино", моля), но ние наистина оптимизираме вашия маркетингов бюджет и НИКОГА не настояваме за повече, отколкото ви е нужно. Накратко, плащате само за свършена работа.
И тя винаги е свършена добре.

79

Успешни кампании

29

Доволни кленти


Нашите сфери на компетентност

 • Стратегия и анализ95%
 • Маркетинг на вина и алкохол101%
 • Графичен дизайн94%

 • TV & видео продукция99%
 • Уеб комуникации100%
 • Събития и шоубизнес93%

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА FRESH CUT?

 • Високо качество на реална цена

  Получавате топ анализ, стратегия и краен криейтив продукт с бързина, която големите агенции дори не сънуват. Плащате реална себестойност на проекта, без скрити утежнения за офис, яхта, локация на офиса или "международен престиж".

 • Приятни за работа хора

  Талант и знания не са достатъчни. "Родилният процес" около една рекламна кампания понякога е сложен, затова е добре да работиш с ведри, усмихнати хора, заредени с безкрайно търпение.
  (Не че е нужно да го тествате.)

 • Лично отношение към проекта ви

  СЕО и Криейтив директор, печелили награди у нас и в чужбина, работят лично по проекта ви отначало до край и не го прехвърлят на младшия персонал, който сега се учи. Пряка връзка по мейл и телефон – 24/7.

 • Нека клиентите говорят

  "Fresh Cut обслужваше ключовите ни марки Fiat и Alfa Romeo години наред и се доказа като надежден, находчив партньор с изобилен творчески талант и дълбоки стратегически прозрения.
  Удоволствие е да се работи с тях."

  Мариана Алексиева, Маркетинг мениджър, Auto Italia

 • ...и говорят

  "Fresh Cut осигурява креативност и задълбочено разбиране за глобалните ни марки като Jim Beam, Maker's Mark, Aperol, Aftershock и много други. Те ми дават адекватни предложения и решения, плюс аналитично мислене и вникване. Елитен дизайн и несравним копирайтинг се комбинират с 24/7 контакт и свръхбърза реакция.
  Огромно облекчение за клиента."

  Явор Йотов, Trade Marketing Manager, Maxxium

 • ... и говорят

  "В тази супер пъргава, приятелска агенция намерих истински партньори с познания, талант и страст към това, което правят. От освежаване имиджа на глобален бранд като водка Sobieski до концептуално развиване на нова марка от нулата – като винената серия Artistique – те винаги доставят първокласно изпълнение. В срок и в рамките на бюджета."

  Ива Тонинска-Калоянова,
  екс-Маркетинг мениджър Marie Brizard Wine & Spirits